Kam gre veter, ko ne piha

Kam gre veter, ko ne piha - Dušan Jelinčič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Dušan Jelinčič
DIMENZIJA
12,72 MB
IME DATOTEKE
Kam gre veter, ko ne piha.pdf
ISBN
4041562850334

OPIS

Če bom sposoben, bom torej stopil na teme gore, če pa ne, je prav, da se vrnem domov brez osvojenega cilja. Sam bom moral svoj navidezni poraz spremeniti v zmago in dokazati, da je samota odlika, ki te ne izda nikoli: je tvoja in če se obrne proti tebi, si sam kriv za to.« ... Več: Dušan Jelinčič, Kam gre veter, ko ne piha, Maribor : Litera, 2007, 333 str.

Gre za primer, ko je odvisnik del enote v stavku, ni pa pomensko del povedi, na primer: Zavod za vzrejo semen, ki kalijo. Če celotno zvezo z odvisnikom prenesem v poved, me zanima, ali bi morala za to zvezo ... Kam iti, ko ne veste kam iti "Kam iti, ko ne veš, kam iti."Na prvi pogled to zveni kot ena ti tih fru trirajočih izjav, ki prva zveni globoko, a na koncu ne pomeni niče ar.A ko mi je ta fraza prišla v mi li med jutranjo.

POVEZANE KNJIGE