Poljubi ali ubij

Poljubi ali ubij - Mark Twight | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mark Twight
DIMENZIJA
9,41 MB
IME DATOTEKE
Poljubi ali ubij.pdf
ISBN
2335793572383

OPIS

Mark Twight je eden vodilnih ameriških alpinistov z dolgim seznamom ekstremno težkih prvenstvenih smeri na Aljaski in v pogorju Mont Blanca, s prvimi solo ponovitvami v Pamirju in kanadskem Skalnem gorovju ter z resnimi himalajskimi poskusi. Tako kot smeri, ki jih je preplezal, je lahko nevarno tudi njegovo pisanje. Nihče, vključno z njegovimi prijatelji in njim samim, ni varen pred njegovimi visokimi standardi in brezkompromisno kritiko. Večina zgodb je pravih biserov, ki natančno, boleče iskreno in včasih neprijetno pripovedujejo o ceni, ki jo je plačal, zato da je lahko plezal na najvišjem nivoju.

lokvanj ali kaj podobnega iz njega skočita dve dekleti kakih dvajsetih let, ljubki za si vse prste oblizat no, oprostite, saj me razumete, kaj hočem reči ... Pages Directory Results for MARK TWIGHT, POLJUBI ALI UBIJ - MARK TYM MAKE STUDY. MARK TWIGHT, POLJUBI ALI UBIJ.

Pri nakupu 2+ koledarjev ali nad 40e BREZPLAČNA poštnina :)))Kayin vlo... V knjigi Poljubi ali ubij nas v intenzivno eksplozivnem slogu pisanja vodi od Chamonixa do Himalaje, knjiga pa prinaša pregled dvanajstih let njegovega plezanja, ki jih je v obliki člankov objavljal v revijah, kot so Climbing, Outside in Men\\\'s Journal. Pankovska besedila, ki jih sem ter tja pomeša med svoje zapise, dajejo pravi ton ... Več: Mark Twight: Poljubi ali ubij Sidarta, 2008, mehka vezava, 272 strani Knjiga v odličnem stanju Prevzem v Ljubljani ali po pošti Tel.: 041-770-728 Poljubi ali ubij ...

POVEZANE KNJIGE