Hura za fante!

Hura za fante! - Raphaël Martin | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Raphaël Martin
DIMENZIJA
9,84 MB
IME DATOTEKE
Hura za fante!.pdf
ISBN
7128057566647

OPIS

Vsak mladostnik ve, da je odraščanje bolj ali manj težavno obdobje, polno izzivov in sprememb. S pomočjo tega vodnika bodo fantje med 11. in 15. letom to težavno obdobje laže preživeli. Vodnik vsebuje podatke in razlage, teste, izkušnje vrstnikov in nasvete strokovnjakov, s pomočjo katerih bo odraščajočim fantom uspelo, da se soočijo z nenavadnimi spremembami lastnega telesa, najdejo pot do lastne osebnosti,uživajo v prijateljstvu, odkrijejo skrivnosti ljubezni, se znajdejo v novem svetu srednje šole, razumejo življenje v družini in ne pozabijo na svoj prosti čas.

Raphaël Martin. 19,99 € Ta knjiga pri nas ni v prodaji! Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla.

razred: Otovič hura za fante! hura za fante! hura za fante! hura za fante! cena: 19,99 eur klubska cena: 15,95 eur v ... 041 778 642 - naročila in pomoč (od ponedeljka do petka od 9:00 do 16:00) Košarica. Vaša košarica je prazna. V tem bogatem izboru bi posebej rada opozorila na nov priročnik francoske avtorice Séverine Clochard (1974), Hura za punce!, ki je njeno prvo delo, čeprav se je s podobno temo kot soavtorica že ukvarjala v knjigi Copains: le liens d'amitié entre enfants et entre adolescents (kar bi lahko prevedli kot Kolegi: prijateljske vezi med otroki in pubertetniki) in Nous les garçons (Mi fantje ... Hip, hip hura! za fante, Marka Širclja in KK Plama-pur s predsednikom Tomažem Slavcem na čelu! Kje bi se še dalo kupiti knjigo z naslovom: HURA ZA FANTE za odraščajoče fante (moj bo 11 let) ? V Mladinski sem še iskala po knjigarnah pa je nisem našla. 3x hura za tri fante in čudovit vzpon.

POVEZANE KNJIGE