Življenje onstran smrti

Življenje onstran smrti - Deepak Chopra | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Deepak Chopra
DIMENZIJA
6,30 MB
IME DATOTEKE
Življenje onstran smrti.pdf
ISBN
4978112717539

OPIS

Deepak Chopra, ameriški doktor medicine indijskega rodu, je svetovno priznan avtor več kot 45 del z različnih področij poljudne ezoterike, ki so prevedena v vse velike jezike. V knjigi Življenje onstran smrti opisuje potovanje duše po smrti v onstranstvo. Opira se na starodavno indijsko mistično tradicijo in jo kombinira s sodobnim zahodnjaškim pristopom raziskovanja obsmrtnih doživetij in transcendenčnih teorij. Chopra nas popelje na fascinantno potovanje na različne ravni zavesti. Še pomembnejše je njegovo sporočilo o tem, koga bomo srečali v posmrtnem življenju, in da bodo naša tamkajšnja doživetja odsev naših sedanjih prepričanj, pričakovanj in ravni zavesti.

Življenje je kot reka, ki v morje - smrt - se steka! Življenje sploh ni tisto, kar se zdi - je le korak na poti k večnosti! Bolečina se da skriti, pa tudi solza ni težko zatajiti, Ker se onstran smrti življenje zavestnega bitja nadaljuje v subjektivnem stanju, podobnem sanjam, to načeloma onemogoča pokojnikovo sporazumevanje s svetom živih. Toda teozofija meni, da nekateri zelo prečiščeni mediji lahko navežejo subjektivni stik z dušo v devašanu.

Sanjati pustili te bomo v večnosti, Knjiga Tolteška umetnost življenje in smrti je nastajala več kot 10 let. Predstavlja življenjsko delo, vrhunec učenja svetovno znanega Don Miguela Ruiza.

POVEZANE KNJIGE