Moj očka je presta

Moj očka je presta - Baron Baptiste | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Baron Baptiste
DIMENZIJA
7,74 MB
IME DATOTEKE
Moj očka je presta.pdf
ISBN
8257651356056

OPIS

Moj očka je presta je priročnik za najrazličnejše jogije vseh starosti in velikosti. Čeprav je zasnovan predvsem za skupno vadbo staršev in otrok, je enako primeren tudi za odrasle in mlade, ki ga bodo uporabljali samostojno. Spremna zgodba razkriva, kako je joga povezana z vsakdanjim življenjem. Joga ne pomeni le tega, da telo zapletamo v vozle in preste, temveč da raztezamo svoje misli in telo, da odkrivamo, kdo pravzaprav smo, in razvijamo lastne zmogljivosti - ob tem pa se tudi zabavamo!Mednarodna uspešnica, ki je izšla v številnih ponatisih.

veselo je moje srce. Čez tri gore, čez tri dole, čez tri zelene travnike, bom jezdil k svoji ljub'ci v vas, Moj očka je bistra glava, kot Jurij Vega se z računi poigrava, še tu in tam mene kaj nauči in o računskih nalogah govori.

Lahko so bistri, zabavni, pogumni, trapasti ali preprosto ČUDOVITI. Nobeden pa ni tak kot tvoj.

POVEZANE KNJIGE