Jeruzalem

Jeruzalem - Andrea Frediani | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrea Frediani
DIMENZIJA
10,77 MB
IME DATOTEKE
Jeruzalem.pdf
ISBN
3765508161693

OPIS

When a couple of American young adults fly to Israel to visit the city of Jerusalem, a biblical nightmare falls upon them. Jeruzalem je 338 m visok vrh, ki se nahaja sredi istoimenske vasice, le ta pa med Ljutomerom in Ormožem. Z vrha, na katerem se nahaja romarska cerkev Žalostne Matere Božje, se nam odpre lep razgled na vinograde, ki so lepo posejani po okoliškem gričevju. Rezultati iskanja nepremičnin: Prodaja nepremičnin Ormož na Nepremicnine.net Jeruzalem pri Ormožu se nahaja sredi vrhunskega vinorodnega okoliša, ki je svoje ime dobil po podobi Matere božje, device Marije, ki so jo v te kraje zanesli križarji, vojščaki Nemškega viteškega reda na svoji poti s Svete dežele. Jeruzalem - Jeruzalem (338 m) je čudovita razgledna točka, ki se nahaja v Prlekiji.

Z vrha, na katerem se nahaja romarska cerkev Žalostne Matere Božje, se nam odpre lep razgled na vinograde, ki so lepo posejani po okoliškem gričevju. Rezultati iskanja nepremičnin: Prodaja nepremičnin Ormož na Nepremicnine.net Jeruzalem pri Ormožu se nahaja sredi vrhunskega vinorodnega okoliša, ki je svoje ime dobil po podobi Matere božje, device Marije, ki so jo v te kraje zanesli križarji, vojščaki Nemškega viteškega reda na svoji poti s Svete dežele. Jeruzalem - Jeruzalem (338 m) je čudovita razgledna točka, ki se nahaja v Prlekiji. Na severu meji na Prekmurje in Avstrijo, na jugu pa na Hrvaško.

POVEZANE KNJIGE