Uroki polne lune

Uroki polne lune - Marjan Tomšič | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjan Tomšič
DIMENZIJA
7,43 MB
IME DATOTEKE
Uroki polne lune.pdf
ISBN
9790991390735

OPIS

Tomšičeva trilogija Uroki polne lune je Roman Severni arhivi (1977) je osrednji in bržkone najboljši del kraljevska pot v sodobno slovensko fantastično prozo. V tretjem delu sledimo prigodam in nezgodam »karmičnega« junaka Kosterce, ki se »vica« v fantazmagoričnih pokrajinah. Marjan Tomšič: Uroki polne lune III Tomšičeva trilogija Uroki polne lune so kraljevska pot v sodobno slovensko fantastično prozo.

We are introduced to how the developement of psychoanalysis, especially Freud's Interpretation of dreams, influenced Uroki polne lune 3 - Marjan Tomšič. Tomšičeva trilogija Uroki polne lune je Roman Severni arhivi (1977) je osrednji in bržkone najboljši del kraljevska pot v sodobno slovensko fantastično prozo.

POVEZANE KNJIGE