C. G. Jung in Hermann Hesse

C. G. Jung in Hermann Hesse - Miguel Serrano | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Miguel Serrano
DIMENZIJA
9,78 MB
IME DATOTEKE
C. G. Jung in Hermann Hesse.pdf
ISBN
1261928189381

OPIS

Knjiga Miguela Serrana C.G. JUNG IN HERMANN HESSE - SPOMIN NA DVOJE PRIJATELJSTEV vsebuje avtorjevo dopisovanje in pogovore s švicarskima prijateljema v njunih letih pred smrtjo.Povzema njuna duhovna nagnjenja, vizije in napovedi za prihodnost človeka in človeštva, še neznana širšemu bralstvu. Gre za intimne izpovedi obeh velikih mož v globoki starosti, na sami meji med življenjem in smrtjo, zato so izjemno dragocene.Poskusil sem najti najboljšo resnico in najjasnejšo svetlobo, do katerih sem mogel seči, in ker sem dosegel svojo najvišjo točko, ki je ne morem preseči, varujem svojo svetlobo in svoj zaklad, prepričan, da nikomur ne bi koristila, jaz pa bi bil hudo, celo brezupno ranjen, če bi ju izgubil. Ni najdragocenejša le zame, ampak predvsem za temo Stvarnika, ki potrebuje človeka, da osvetljuje njegovo stvarstvo.

Jung in Hermann Hesse: spomin na dvoje prijateljstev vsebuje avtorjevo dopisovanje in pogovore s švicarskima prijateljema v njunih letih C.G. Jung and Hermann Hesse .

This book is the outcome of his meetings and correspondence with them. Many letters are reproduced, including a document of great importance written to the author by Jung shortly before his death, explaining his ideas about ... The tracks of C.

POVEZANE KNJIGE