Vmesne postaje

Vmesne postaje - Vladimir Vertlib | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vladimir Vertlib
DIMENZIJA
6,33 MB
IME DATOTEKE
Vmesne postaje.pdf
ISBN
2413955483148

OPIS

Grelci ZRAK-VODA; Mešalne komore; Enote za rekuperacijo energije; Hišni ventilatorji; Industrijski ventilatorji ... Idealna za to je stara Jonatanka z ureditvijo vmesne postaje gondole in s povezavo s staro Fisko.« Brez infrastrukture za Zlato lisico, ki bi po Majheničevih besedah vrednost investicije še zvišala, je vložek ocenjen na 2,5 milijona evrov: »Projektno dokumentacijo smo leta 2017 naredili in vemo, kaj bi ta investicija prinesla in pomenila ... Kanin: minus 2, jasno, do 50 cm snega, obratujejo sedežnice Sedlo, Graben in Škripi do vmesne postaje od 8.30 do 15.30 ure ter krožna kabinska žičnica od 8. do 16.

V poletnih mesecih Veliko planino naselijo pastirji in njihove krav'ce, vi pa lahko uživate v domači kulinariki. Pripravljajo domači sir, skuto, ajdove žgance in kislo mleko.

POVEZANE KNJIGE