Superkokoš Hana

Superkokoš Hana - Felix Mitterer | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Felix Mitterer
DIMENZIJA
10,40 MB
IME DATOTEKE
Superkokoš Hana.pdf
ISBN
6611220928311

OPIS

Hana živi na kmetiji s svojimi kokošjimi sestrami in ji prav nič ne manjka, vse dokler ne izve, da se nekaterim kokošim ne godi tako dobro. Zaprte so v kletkah in živijo le zato, da nesejo jajca, ki tako teknejo za zajtrk.

8,00 € ... Mitterer felix: Superkokoš Hana; Mitterer Felix: Superkokoš Hana ne popusti; Claudia Fries: Pujsa imamo za soseda; Geraldine Elschner: Mali indijanček Padajoči sneg; Geraldine Elschner: Mala indijančica Plešoči list; Ivan Gantschev: Zeleni otok in sivi otok; Ivan Gantschev: Drevo Krištof; Barbara Hanuš: Mali morski ježek in mala ... MITTERER: Superkokoš Hana; Superkokoš Hana ne popusti STEINHÖFEL: Mulca FRIEDRICH: zbirka AMANDA X GORENC: Šnofijeva druščina … MCKAIN: Blues za fantovski band SILEI: Avtobus Rose Parks KARLSSON: Špagica, ptiček in jaz SIRI: Ajda in Razbojnikovi RIBEIRO: Moj dedek, kralj majhnih stvari Mitterer felix: Superkokoš Hana. Mitterer Felix: Superkokoš Hana ne popusti.

POVEZANE KNJIGE