Preprosta ljubezen

Preprosta ljubezen - Frane Milčinski Ježek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Frane Milčinski Ježek
DIMENZIJA
5,53 MB
IME DATOTEKE
Preprosta ljubezen.pdf
ISBN
5094862547450

OPIS

Jubilejni natis Ježkovih pesmi v novi, dopolnjeni in močno razširjeni zbirki, ki vključuje preko 130 pred nedavnim na novo odkritih pesmi!Knjiga v lepem, velikem formatu, na več kot petstotih straneh prinaša vrsto pozabljenih in založenih pesniških biserov, ki bralca znova in znova navdušijo.Uredniki priporočajo večkratno branje ali celo izvajanje pred domačim občinstvom.Zbirka je opremeljena z vrsto velikih portretnih fotografij.\"Našli smo več kot dvesto novih, še neobjavljenih besedil pesmi, balad, satir, popevk, konferans in reklam v verzih ... Pri spajanju in urejanju vseh - žanrsko in tematsko tako različnih - novih in že objavljenih pesmi, pa me je od prve do zadnje strani knjige tako vodila prav preprosta ljubezen. Z njo si je Ježek krajšal blatne ceste svojega življenja vse do ljubečega doma - zlatega, dragocenega zaklada pa do sveta, kjer je vse narobe prav.\"Tatjana Oblak Milčinski, februar 2008

Enkrat bo tega konec, zdaj je čas, da živimo preprosto življenje. V času Tristana in Izolde, Romea in Julije, še več, Ane Karenine je bila ljubezen vsaj pavšalno preprosta: vseobsegajoča v smislu popolne predanosti v norost in obsesijo, ki postane skrivno gibalo obstoja glavnih akterjev. Preprosto ljubezen. Privlačnosti med njima ni mogoče zanikati.

POGLEJ in POSLUŠAJ (note + zvok) .. ... Makor: Preprosta ljubezen [2014] Posvetilo: Ani Erčulj in vokalni skupini Gallina ob 100.

POVEZANE KNJIGE