Povodje

Povodje - Graham Swift | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Graham Swift
DIMENZIJA
8,52 MB
IME DATOTEKE
Povodje.pdf
ISBN
3253055273269

OPIS

Naprej se peljemo proti Vodicam, mi pa v prvem križišču za nadvozom preko avtoceste zavijemo desno, kjer po 100 m vožnje prispemo do ribogojnice Povodje. Povodje (njemački: Poudje) su naseljeno mjesto u sastavu općine Vodice, regija Srednja Slovenija, Slovenija. Historija.

Manjše reke, potoki in hudourniki se izlivajo v večje reke. Jadransko in Črnomorsko povodje v Sloveniji V zahodna in južna Slovenija pripadata Jadranskemu povodju, v mejnih predelih osrednje in severne pa prihaja do mešanja kraških voda in odtekanja tudi v Črno morje oziroma pretakanja voda med povodjema, česar človek brez barvanja in sledenja voda ne more vedeti in se lahko naravnim pojavom upravičeno čudi. Prodaja sladkovodnih rib, postrvi, krapov in hrane za ribe. Prodaja očiščenih ali neočiščenih postrvi: zlatovčica, šarenka, potočna postrv, krap. TRTA trgovsko in proizvodno podjetje, d.o.o., Ljubljana, Povodje 3, Povodje 3, 1211 LJUBLJANA ŠMARTNO.

POVEZANE KNJIGE