Pandora v Kongu

Pandora v Kongu - Albert Sánchez Pinol | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Albert Sánchez Pinol
DIMENZIJA
10,5 MB
IME DATOTEKE
Pandora v Kongu.pdf
ISBN
6685822549137

OPIS

SOFIA Jewelry je autorizovaný predajca značky Pandora. Pandora v kongu - Albert Sanchez Pinol € 13,00. V osemdesetih dneh dneh okoli sveta - Jules Verne I consent to the use of my personal data (including but not limited to name, title, phone number, residential address and email address) by Pandora A/S and its group companies including Pandora Jewelry Asia-Pacific Limited.

Ob mednarodnem dnevu žensk praznujemo moč sestrstva in ženske moči ter neprecenljive potrebe po tem, da ženske podpirajo druga drugo ter si tako zagotavljajo moč, pripravljenost in krepijo samozavest. V grški mitologiji naj bi bila Pandora (v stari grščini, Πανδώρα, ki izhajajo iz πᾶς »vsi« in δῶρον "darilo") prva ženska, ki je bila narejena iz gline. Zevs je bil jezen na Prometeja, ker je ukradel ogenj iz nebes, zato je ukazal Hefajstu in drugim bogovom, naj ustvarijo žensko, Pandoro, ki naj bi bila lepa in zvita.

POVEZANE KNJIGE