Geograf je zapil globus

Geograf je zapil globus - Aleksej Ivanov | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aleksej Ivanov
DIMENZIJA
9,96 MB
IME DATOTEKE
Geograf je zapil globus.pdf
ISBN
6224030582750

OPIS

V slovenskem prevodu so izšli romani Prvi drugi prihod ruskega avtorja Alekseja Slapovskega, Geograf je zapil globus še enega Rusa Alekseja Ivanova in Azbuka za neposlušne makedonskega predstavnika Venka Andonovskega. V slovenskem prevodu so v sklopu zbirke 100 slovanskih romanov do zdaj izšla dela: Prvi drugi prihod ruskega avtorja Alekseja Slapovskega, Geograf je zapil globus še enega Rusa Alekseja Ivanova, Azbuka za neposlušne makedonskega predstavnika Venka Andonovskega, Divja liga Makedonca Vlada Uroševića in Luč slovaškega pisatelja Dušana Kužla. Šolanje. Končala je 1.

Delo. Po končanem študiju se je začela ukvarjati s prevajanjem in tolmačenjem kot samostojno dejavnostjo. Pa morda še Geograf je zapil globus Ivanova, ki se rad poigrava z jezikom.

POVEZANE KNJIGE