Zajčja ograja

Zajčja ograja - Doris Pilkington | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Doris Pilkington
DIMENZIJA
3,73 MB
IME DATOTEKE
Zajčja ograja.pdf
ISBN
6507681051694

OPIS

Doris Pilkington pripoveduje zgodbo svoje matere Molly, ene od treh deklic, ki so jih iztrgali iz domače skupnosti v jugozahodni Avstraliji. Presenetljivo opisuje pogum in vztrajnost deklic, ki pobegnejo iz belskega zavoda in se po kruti avstalski puščavi peš vračajo domov.

Jed pripravim za naslednji dan ali zmrznem po obrokih, zato ne delam jajčnih jušnih vložkov. Kovana ograja ima dolgo življenjsko dobo, izbira oblik je poljubna prav tako sama izvedba. Za vas lahko oblikujemo tudi polkrožno in ovalno elementno strukturo.

Doris Pilkington pripoveduje zanimivo zgodbo svoje matere Molly, ene od treh deklic, ki so jih iztrgali iz domače skupnosti v jugozahodni Avstraliji. Doris Pilkington pripoveduje zanimivo zgodbo svoje matere Molly, ene od treh deklic, ki so jih iztrgali iz domače skupnosti v jugozahodni Avstraliji. Presunljivo opisuje pogum in vztrajnost deklic, ki pobegnejo iz belskega zavoda in se po kruti avstralski puščavi peš vračajo domov. Balkon ali terasa z varno balkonsko ograjo, ki je usklajena z barvami in ostalimi materiali, dom še dodatno okrasi.

POVEZANE KNJIGE