Tri kratke zgodbe

Tri kratke zgodbe - O. Hanry | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
O. Hanry
DIMENZIJA
11,43 MB
IME DATOTEKE
Tri kratke zgodbe.pdf
ISBN
7952859388242

OPIS

Dejstvo, da O. Henryjevih zgodb še nimamo prevedenih, je pravzaprav izjemno nenavadno in povzroča nepojmljivo vrzel v prevodni literaturi. O. Henry je namreč svetovni klasik kratke zgodbe, po njem se imenuje najpomembnejša nagrada za kratko zgodbo.V knjigi boste našli njegovo najbolj zabavno in slavno kratko zgodbo, Odkupnina za Rdečega poglavarja, eno najbolj poznanih božičnih zgodb vseh časov, Darilo treh kraljev. S tretjo zgodbo, Policaj in hvalnica, zaokrožujemo prvo knjigo njegovih zgodb.

In zelo zgodaj razvil tudi lastno pismenost, povsem drugačno od pismenosti drugih znamenitih starih narodov - Feničanov in Egipčanov, Babiloncev in Asircev ... Darilo treh kraljev (izvirno The Gift of the Magi) je kratka zgodba ameriškega pisatelja O. Henryja (psevdonim Williama Sydneya Porterja).

Barica Smole: Tri polovice jabolka. 4,99 € ... Pisanje kratke zgodbe Andrej Blatnik ...

POVEZANE KNJIGE