Med vrsticami

Med vrsticami - J. T. Wilson | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. T. Wilson
DIMENZIJA
4,10 MB
IME DATOTEKE
Med vrsticami.pdf
ISBN
3887891289151

OPIS

Zbirka trinajstih zgodb novozelandskega barda – popotnika, zbiratelja in posredovalca štorij: mestna srajca si najde delo na odročni kmetiji, a prejšnje življenje mu nenadoma začne dihati za ovratnik; avtomobilska nesreča mlademu paru ponudi novo priložnost, a je ne zna izkoristiti; dekle, ki se išče, najde ljubezen v hipijevski skupnosti; norija atomske vojne na istem krovu združi pisano druščino nezdružljivih posameznikov; sin, ki lahko očetovo voljo zlomi le tako, da pred njim skoči z njegovega nebotičnika … A to so le nekateri motivi in obrisi zgodb, ki jih Wilson ‘pobira’ na ulici in jih tja tudi vrača. Wilson je kot literarni popotnik tlakoval ulice večine mest Avstralije in Nove Zelandije ter tako postal njihova znamenitost.

Ustvarjanje označenega ali oštevilčenega seznama Uporaba ... Skladba je del novega albuma Med vrsticami. Podpirajte avtorje in kupite album.http://www.ninapuslar.com/Avtor: Nina pušlarAlbum: Med vrsticamiLeto izida: 20... Med vrsticami.

Dodajanje in oblikovanje besedila. Ustvarjanje označenega ali oštevilčenega seznama Uporaba ... Skladba je del novega albuma Med vrsticami.

POVEZANE KNJIGE