Živimo blizu tebe

Živimo blizu tebe - Zvezdana Majhen | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Zvezdana Majhen
DIMENZIJA
9,42 MB
IME DATOTEKE
Živimo blizu tebe.pdf
ISBN
9573195687684

OPIS

V tej knjigi so živali o sebi povedale marsikaj, kar smo ljudje doslej spregledal. Na našem planetu je dovolj prostora za vsa bitja: rastline, živali in ljudi ... Živimo skupaj, v skupnem domu, ki ga imenujemo Zemlja.

Knjiga je nastala z namenom, da se z otroki ob branju pogovarjamo o naravi, našem planetu, živalih, ki kot ljudje potrebujejo ljubezen in nego ... Živimo blizu tebe. 0 ocen / Napišite mnenje.

Desa Musk: Anica ... Učne težave delimo na splošne in specifične, oboje pa se razprostirajo na kontinuumu od lažjih, zmernih do izrazitih; od enostavnih do kompleksnih ter od kratkotrajnih do tistih, ki trajajo vse življenje.Nekateri učenci imajo samo splošne učne težave, nekateri le specifične, mnogi pa imajo težave obeh vrst. (povzeto po: Koncept dela Učne težave v osnovni šoli). Zvezdana Majhen: Živimo blizu tebe Zvezdana Majhen: Čas brez vode: ekološka pravljica Svetlana Makarovič: Sovica Oka Svetlana Makarovič: Veveriček posebne sorte Colleen Monroe: Želim si postati božično drevo Miriam Moss: Snežni medo Desa Muck: Anica in velika skrivnost Kar iščeš, išče tebe! V univerzalni resničnosti ne obstajata ne preteklost, ne prihodnost, obstaja samo trenutek v katerem smo, sedanji trenutek, tukaj in sedaj! Prisotnost v danem tenutku je torej nekaj kar nujno potrebujemo za osebno rast, manifestacijo naših želja in življenja, ki si ga tako zelo želimo! Šta sve treba da ima prostor u kojem živimo, da bismo ga mogli zvati "dom"? Neke od njih možeš naći, možda i bliže nego što misliš.

POVEZANE KNJIGE