Ukrivljene deske

Ukrivljene deske - Yves Bonnefoy | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Yves Bonnefoy
DIMENZIJA
7,25 MB
IME DATOTEKE
Ukrivljene deske.pdf
ISBN
9560885769830

OPIS

Na sedež so pritrdili tudi krmilno palico (rido). Spust s pležuhom je povsem unikatna izkušnja, najlažje opisana kot mešanica sankanja in smučanja. Oglasne deske za montažo na zid, mobilne oglasne deske, table za oglaševanje v pisarnah, v avlah, čakalnical, ipd.

Poznamo 4 kategorije desk: Sup deske za valove (krajše, bolj ukrivljene deske, z ožjim repom, kar omogoča lažje usmerjanje deske na valu, na mirnih vodih pa taka deska ni tako ... Drsna površina je bila nekoč narejena iz ukrivljene deske, "doge", ki so ga sneli z neuporabnega soda, pležuh pa je bil v celoti lesen. Tradicija se je skozi leta ohranila, današnji pležuhi pa so izboljšani in največkrat narejeni iz sodobnejših materialov. UKRIVLJENE DESKE / Les planches courbes.

POVEZANE KNJIGE