Sence v svetlobi lovčeve duše

Sence v svetlobi lovčeve duše - Nikolaj Lapuh | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nikolaj Lapuh
DIMENZIJA
8,45 MB
IME DATOTEKE
Sence v svetlobi lovčeve duše.pdf
ISBN
1199226321301

OPIS

15,00 € Ta knjiga pri nas ni v prodaji! Naša spletna stran je namreč tudi informativne narave, podobno kot revija Bukla. Za več informacij o knjigi se obrnite direktno na založbo, ki je knjigo izdala (navedena na levi). Črtice, zbrane v tej knjigi, so živalske zgodbe, ki jih je avtor objavljal v reviji Lovec.

Ko smo padli v stanje brez višje zavesti. Ples svetlobe in sence Že nekajkrat se mi je v Singapurju zgodilo, da je blagajničarka ali trgovka z mano avtomatsko začela pogovor v mandarinščini (uradnem jeziku kitajske skupnosti).Pri tem se po navadi nasmehnem in oseba na drugi strani najprej rahlo zardi, potem pa hitro spremeni pogovor v angleški jezik in komunikacija steče brez težav. Šola za življenjsko obilje "razcvet duše" - Srečanja, ki jih organiziram sem razvila zaradi tega, ker sama dobro vem, kako je, ko se ti življenje postavi na glavo in v situacijah ki so nastale, ne vidiš več izhoda. Poleg tega, pa te omejuje preteklost in strah pred spremembo.

POVEZANE KNJIGE