Potovanje v kamnito deželo

Potovanje v kamnito deželo - Alex Miller | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alex Miller
DIMENZIJA
9,61 MB
IME DATOTEKE
Potovanje v kamnito deželo.pdf
ISBN
5315556282856

OPIS

Annabelle Beck, dvainštiridesetletna profesorica, se po moževem skoku čez plot umakne iz Melbourna v Severni Queensland, kjer je bil nekoč dom njene družine. Tamsreča Boja Rennieja, pripadnika aboriginskega plemena Jangga. Preseneti jo njegova trditev, da je ključ njene prihodnosti v njegovih rokah, zato se mu pridruži na poti, ki jo vodi nazaj v njeno otroštvo in v kamnito osrčje dežele plemena Jangga. Tam se iz življenja njunih starih staršev začnejo luščiti skrivnosti.Z dovršenim umetniškim čutom romanopisca na višku moči nas Miller prepriča, da kamnita dežela ni le odmaknjen in skrivnosten kraj v vsakem izmed nas. Roman potrjuje sloves Millerja kot enega najinteligentnejših in najbolj brezkompromisnih med avstralskimi pisatelji.

piš vetra in zaklop fotokamere. Potovanje v Bolivijo, južnoameriško deželo presežkov in superlativov. Od vseh dežel kontinenta se ponaša z najštevilčnejšo avtohtono populacijo, globoko ukoreninjeno tradicijo in izjemno dramatično naravo, ki kar kliče po avanturi.

Naše poletje (julij, avgust) je idealno obdobje za potovanje v Tanzanijo. Kaj vzeti s seboj.

POVEZANE KNJIGE