Pride ženska k zdravniku ...

Pride ženska k zdravniku ... - Raymond Kluun | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Raymond Kluun
DIMENZIJA
4,16 MB
IME DATOTEKE
Pride ženska k zdravniku ....pdf
ISBN
7718275357984

OPIS

Moški, ki si želi živeti.Ženska, ki ji je usojeno umreti.Ljubezenska zgodba 21. stoletja.Stijn in Carmen sta mlada, lepa, zaljubljena in zajemata življenje z veliko žlico. Nato Carmen nenadoma hudo zboli. Stijn se na vso moč trudi, da bi ji stal ob strani, vendar se vseeno zlomi pod težo bremena. Obsesivno se začne zapletati v ljubezenske afere, da bi pozabil na strašljivo resničnost, s katero pa se bo moral prej ali slej spoprijeti – zaradi nje, ki jo ljubi.Provokativen roman o ljubezni in nezvestobi. Nemiren premislek o življenju in smrti. Izviren vodnik po Amsterdamu in nogometu.Kluun (Raymond van de Klundert, rojen leta 1964) je bil v ‘prejšnjem življenju’ zaposlen v oglaševalski agenciji. Leta 2001 je izgubil ženo. Takrat je s svojo triletno hčerko Evo odpotoval v Avstralijo in napisal roman Pride ženska k zdravniku, v katerem popisuje tragično izkušnjo z obilo humorja in brez lažne sentimentalnosti.Zaradi neverjetne iskrenosti čustev in svežega sloga pisanja njegov roman pri vseh bralcih in kritikih vzbuja silovit odziv in priznanje. Roman prevajajo v več kot 20 jezikov, prodane pa so tudi že filmske pravice.

Čez en mesec pa pridite… Do kašlja pride, ko se posebne celice vzdolž dihalnih poti razdražijo ter povzročijo, da zrak iz pljuč pod močnim pritiskom zapusti telo. Tako se naše telo znebi odvečnih substanc v dihalih.

To počnite, dokler ne gre spat. Čez en mesec pa pridite… Do kašlja pride, ko se posebne celice vzdolž dihalnih poti razdražijo ter povzročijo, da zrak iz pljuč pod močnim pritiskom zapusti telo.

POVEZANE KNJIGE