Noge gor, pa bo!

Noge gor, pa bo! - Vanessa Bates | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vanessa Bates
DIMENZIJA
6,10 MB
IME DATOTEKE
Noge gor, pa bo!.pdf
ISBN
5564973218823

OPIS

Duhovita in hkrati ganljiva zgodba o odnosih v družini, ki nam razkrije skrivnost materinstva. Od kod pridejo dojenčki? Če se imata moški in ženska rada, se poljubita, in nato … Vanessa Bates in njen mož ugotovita, da v resnici ni tako, kajti pot do materinstva ni preprosta. Čudovita in optimistična zgodba o upanju, polna resnic in duhovitosti, in razmišljanja o materinstvu. Kaj zares pomeni postati mama? V zgodbi, v kateri naletimo na maškare in pogansko poroko in na glavo ljubljenega, ki diši kot rižev puding, je odgovorila večkrat nagrajena pisateljica Kerry Armstrong.

Priljubljena je predvsem pri samskih ženskah brez zdravstvenih težav in pripadnicah LGBT skupnosti. »Paket za oploditev« pride po pošti Vse, kar ženski preostane, je določitev plodnih dni, vbrizganje (odmrznjene) sperme, potem pa »noge gor in počitek«.Semenske banke že nekaj časa nudijo čisto Vanessa in Christopher sta dolgoletni par sredi štiridesetih let.

Vanessa brez olepšav, na humoren način in s kančkom ... Ležiš na tleh, noge imaš dvignjene v zrak in pes ti na ukaz skoči na stopala. Mislim da je kar zahteven trikec in da morata biti tako pes kot lastnik zelo usklajena.

POVEZANE KNJIGE