Moj prvi dojenček

Moj prvi dojenček - Anne Bacus | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Anne Bacus
DIMENZIJA
8,35 MB
IME DATOTEKE
Moj prvi dojenček.pdf
ISBN
6499633988495

OPIS

Kdo bi si mislil, da se danes ob poplavi priročnikov za bodoče mame lahko najde še kaj izvirnega. Vendar gre medicinska znanost naprej in z njo prihajajo tudi nova spoznanja. Francoska psihoterapevtka, doktorica psihologije Anne Bacus, ki je ta priročnik napisala, in pediater nevrolog prim. Igor Ravnik, dr. med., pospremljata zdaj ta žepni priročnik med slovenske bralce. Knjiga, ki je naletela na veliko priljubljenost in so jo prevedli že v številne jezike, je namenjena pridobivanju in uveljavljanju izkušenj z medsebojno bližino pri razvoju dojenčka v sproščenem čustvenem razmerju.

Oblečena je v žametno mehek pajacek v nežni pastelni barvi z aplikeji v obliki ljubkih pik. Moja prva Annabell je odličen prvi komplet za vsako malo mamico. Primerno za otroke od 3.

Prvi podoji Prvi naval mleka mlada mati, ki doji, začuti približno četrti dan. Tedaj materine prsi ... MOJ PRVI KOMPLET Tisti najboljši, najnežnejši in popoln že za zapuščanje porodnišnice! Odlična ideja za prvo darilo! Nežen in topel starševski objem ter nežen dotik mehke tkanine je skoraj vse kar vaš dojenček potrebuje za začetek svoje poti.

POVEZANE KNJIGE