Medo reši vsako zmedo

Medo reši vsako zmedo - Mojiceja Podgoršek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mojiceja Podgoršek
DIMENZIJA
8,88 MB
IME DATOTEKE
Medo reši vsako zmedo.pdf
ISBN
1937606207616

OPIS

Lovšinova sodeluje tudi s tujimi založbami Pan Macmillan, Penguin Books in Templar Publishing ter razstavlja doma in tujini. Za ilustracije slikanice Bobek in barčica so jo leta 2004 predlagali za nagrado izvirna slovenska slikanica, dve leti kasneje pa jo je dobila tudi za ilustracije slikanice za dislektike Medo reši vsako zmedo. Lovšinova sodeluje tudi s tujimi založbami Pan Macmillan, Penguin Books in Templar Publishing ter razstavlja doma in tujini. V ožji izbor so poleg slikanice Klobuk gospoda Konstantina žirantke uvrstile še knjige Medo, reši vsako zmedo Mojiceje Podgoršek z ilustracijami Polone Lovšin; Moj očka, pod katero se kot avtorica in ilustratorka podpisuje Lila Prap, Ah, ti zdravniki Cvetke Sokolov z ilustracijami Petra Škerla in Štiri črne mravljice Anje Štefan, ki ... KNIŽNIČNO INFORMACIJSKO ZNANJE (KIZ) Cilji in vsebine KIZ zajemajo obdobje od 1.

Osemletni Jaka in njegov prijatelj Medo nas popeljeta skozi zgodbo, v kateri mrgoli napak, a jih mali bralci z Medovo pomočjo takoj prepoznajo. Besedilo s pastelnim ozadjem in večjim razmikom med vrsticami pomaga razvijati pozornost pri branju. Medo reši vsako zmedo 6 - 9 let.

POVEZANE KNJIGE