Balada za Selmo

Balada za Selmo - Željko Jugović | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Željko Jugović
DIMENZIJA
11,63 MB
IME DATOTEKE
Balada za Selmo.pdf
ISBN
4009885353679

OPIS

Glavni junak romana Balada za Selmo je nabit s strastmi in nagoni, ki določajo in usmerjajo njegovo življenje skoraj neodvisno od njegove lastne volje, kar mu povzroča nenehno trpljenje, ki ga peha v vse temačnejša brezna trpljenja. V iskanju izhoda iz ujetosti in podrejenosti vsakdanu in hedonizmu, ki se sprevrača v golo spolnost, se poda v boj za lastno svobodo. Roman podaja poglobljen pogled na usodo posameznika, ki se prepleta z reminescencami na vojno v Bosni …Željko Jugovič jev svoji pisateljski karieri objavil številne humoreske in popotne zgodbe (Republika, Slovenske novice, Primorske novice, Svet in ljudje …), preizkusil se je tudi kot pesnik (Primorska srečanja) in avtor poletnih zgodbe (Primorske novice). Roman Balada za Selmo, ki ga je pisal kar tri leta, je njegov romaneskni prvenec. Živi in dela na Obali.

rojstni dan praznovala v družbi tistega, ki je o njej tudi ... Registracija domene .SI za 1. leto le 9,90 EUR HITROST MIKRO (5 GB SSD, 2 CPU, 4 GB RAM, 1 GOSTUJOČA DOMENA) 1.leto le 9,99 € POVEZUJMO SE Seznam forumov » KNJIŽEVNOST » Nove knjige Share your videos with friends, family, and the world Aleksander Seifert je na Facebooku.

Uradna izdaja se je zgodila 01.06.2007. Vljudno vabljeni v ponedeljek 18.06.2007 ob 20h v Caffe Ziraldo v Kopru na javno predstavitev knjige in pogovor z avtorjem Željkom Jugovićem. Aleksander Seifert is on Facebook.

POVEZANE KNJIGE