Zvesti vrtnar

Zvesti vrtnar - John le Carré | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
John le Carré
DIMENZIJA
10,51 MB
IME DATOTEKE
Zvesti vrtnar.pdf
ISBN
6630354802911

OPIS

Bridka ljubezenska zgodba v filmu Gora Brokeback, Anga Leeja ter protirasistična drama Crash Paula Haggisa pa sta prejeli po devet nominacij. Pisatelj se je namreč dolga leta upiral, da bi njegova dela uprizarjali na filmskem platnu, a je uspeh nedavnih filmov Zvesti vrtnar (2005), Kotlar, krojač, vojak, vohun (2011) ter Najbolj iskani človek (2014) povsem spremenil njegovo mnenje, tako da se je ob tej priložnosti celo udeležil svetovne premiere Nočnega receptorja v Berlinu. Britanski mojster vohunskih zgodb je po krajši bolezni umrl v 90. letu starosti, je za britanske medije potrdil njegov agent.

prvi mesec samo 1 eur. Zvesti vrtnar Vdovec, odločen, da odkrije pravi motiv za umor svoje žene, pride na sled smrtonosni zaroti globalnih razsežnosti. The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible.

POVEZANE KNJIGE