Viharni tat

Viharni tat - Chris Wooding | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chris Wooding
DIMENZIJA
4,23 MB
IME DATOTEKE
Viharni tat.pdf
ISBN
1428800120466

OPIS

Nekje sredi oceana je planota, na kateri stoji mračno, kaotično mesto Orokos. V mesto ne more nihče vstopiti in nihče ga ne more zapustiti. Tam divjajo verjetnostni viharji, ki spremenijo vse, česar se dotaknejo. V Orokosu je mogoče vse.Rail in Moa se spopadata s krutim in negotovim življenjem v mestu, saj morata krasti, da lahko preživita. Na enem od tatinskih pohodov najdeta dragoceni skrivnostni predmet iz davnega, sSkrivnostni predmet, ki sta ga glavna junaka našla, je morda ključ, ki bo odrešil mesto in spet vzpostavil red – morda pa bo prav ta predmet prinesel popolno uničenje.Viharni tat je inovativen, postapokaliptičen fantazijski roman, ki mladega bralca postavi v temačno, nevarno mesto in ga do konca nenavadne pustolovščine drži v napetosti.CHRIS WOODING (1977) je že kot mlad fant oboževal knjige; najraje je bral srhljive zgodbe in znanstveno fantastiko. Odločil se je, da bo postal pisatelj in že pri devetnajstih letih izdal svojo prvo knjigo.V naslednjih letih je napisal osemnajst romanov, med drugim najstniške, grozljive, fantastične in politične, njegova dela so prevedena v več svetovnih jezikov.Kadar ne piše, je ponavadi v kinu, se potepa po tujih deželah ali pa je na turneji s svojo glasbeno skupino.

priporoČilni seznam za branje grafenauer odtisi gregorČiČ mojo srČno kri Škropite komadi kosovel izbrane pesmi levstik pesmi minatti nekoga moraŠ imeti rad pavČek majhen dober dan pavČek majhnice in majnice pavČek majnice pavČek staroŽitja ... Stran 24 od 58 - Katero knjigo ste pred kratkim vzeli v roke? - objavljeno v Kultura in mediji: Nazadnje sem po priporočilih dveh prijateljev prebral knjigi:Dečki (Franceta Novšaka) in S krempljem podčrtano (Svetlane Makarovič).Obe sta mi zelo všeč.Pravkar pa sem si v knjižnici rezerviral knjigo Ime mi je Damjan (Suzane Tratnik). Najprej prav lepo pozdravljeni vsi v tem forumu. Sem mati najstnice (petnajstletnice).

CHRIS WOODING (1977) je že kot mlad fant oboževal knjige; najraje je bral srhljive zgodbe in znanstveno fantastiko. Viharni tat; Storm thief. Naloži sliko.

POVEZANE KNJIGE