Zvezda Astrid

Zvezda Astrid - Marjan Marinšek | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Marjan Marinšek
DIMENZIJA
5,62 MB
IME DATOTEKE
Zvezda Astrid.pdf
ISBN
4385476555796

OPIS

Knjiga, izdana ob 100-letnici rojstva Astrid Lindgren, v prvem delu obsega sago o družini slovite švedske pisateljice in popis zmagoslavne poti njene Pike Nogavičke. V drugem delu pa avtor »Švedinjo stoletja« še dokumentarno predstavi z različnih zornih kotov – med drugim v zgodovinskem pogledu na njeno domovino, predstavitvi njenega knjižnega opusa, vsebinsko podrobnejšem opisu njenih največjih uspešnic, bibliografiji njenih del in slovenskih prevodov, pa bogatem štiridelnem fotoalbumu, ki ga sklepajo fotografije s Pikinega festivala Velenje.Marjan Marinšek (1941), pravnik, popotnik, zbiratelj, glasbenik, kulturni organizator, pobudnik velenjskega Pikinega festivala, je pričujočo knjigo zasnoval v počastitev slovite pisateljice, s katero ga je vezalo osebno prijateljstvo, kar daje delu dragocen pečat.

; 24 cm Izdano v počastitev 100-letnice rojstva Astrid Lindgren. - Bibliografija slovenskih prevodov: str.

Pridružite se Facebooku, povežite se s Astrid Zvjezda i ostalima koje možda poznajete. Facebook ljudima... Velikost Sonca se zdi nepredstavljiva, saj počez meri toliko kot 220 Zemelj, pa vendar je našemu planetu najbližja zvezda ob nekaterih galaktičnih velikankah videti kot kozmični grahek.

POVEZANE KNJIGE