Joga zame

Joga zame - Darija Čamernik | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Darija Čamernik
DIMENZIJA
10,94 MB
IME DATOTEKE
Joga zame.pdf
ISBN
1663569044999

OPIS

Pri tem nam pomaga fizični jogijski trening in ostale tehnike, ki nas hitreje pripeljejo do soočenja s svojim lastnim negativnim samogovorom, da nekaj ne zmoremo, ter nam pomaga preseči ta ... Knjiga Joga zame je prijetna novost v obilici knjig, ki nas usmerjajo k bolj zdravemu in umirjenemu življenju. Avtorica: Darija Čamernik Izdala: Založba Modrijan Cena: 37,90 € Zasnovana je tako, da jo lahko odpremo kjerkoli in poskusimo izvesti katero od asan, dihalnih tehnik ali muder, ki so natančno in preprosto opisane, poleg tega pa ... Joga zame Darije Čamernik je posebna ne le zaradi tega, ker gre za delo domače avtorice, od številnih drugih priročnikov se razlikuje predvsem po pristopu - jogo lahko dela vsak, za vadbo pa niso potrebne velike žrtve.

Joga je veliko več kot le telovadba. Ponuja nam preproste, varne in enostavne tehnike, ki hitro zmanjšajo ... Obvestilo - Joga zame; 27 december 2009 Obvestilo - Joga zame V novem letu se bo spremenil urnik vadbe Joge zame.

POVEZANE KNJIGE