Srčne zgodbe

Srčne zgodbe Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
12,97 MB
IME DATOTEKE
Srčne zgodbe.pdf
ISBN
3065467275934

OPIS

Ko jih boste prebrali, preprosto ne boste mogli dojeti, da tudi na sončni strani Alp premoremo toliko čudovitih in srčnih ljudi, ki so zmogli iti preko za marsikoga nepremagljivo ... S tem namenom ter z odgovornostjo do dediščine in družbe je družina Jezeršek združila svoje kulinarične zgodbe v srčne zgodbe odgovornosti - Jezeršek 360°. Družina Jezeršek že od nekdaj ustvarja kulinarične zgodbe, ki jih navdihujejo pristnost, družina, tradicija, doživetja in odličnost. Prodam knjigo Srčne zgodbe: Ko verjamemo vase, je vse mogoče ( S podpisom avtorja).

Mimovrste.com po vaši meri. Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. Njegova oče in mati sta dobrih šest let po boleči izgubi osebno tragedijo razkrila javnosti z namenom, da se takšne zgodbe ne bi več ponavljale.

POVEZANE KNJIGE