O tesnobi

O tesnobi - Renata Salecl | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Renata Salecl
DIMENZIJA
9,16 MB
IME DATOTEKE
O tesnobi.pdf
ISBN
4763680896338

OPIS

septembra 2001, ko so mediji povsod po svetu začeli govoriti, da živimo v novem obdobju tesnobe. Prav zaradi tako popačene slike o tesnobi je novinarka Damjana Bakarič, ki se je sama spopadla s to motnjo, leta 2015 napisala zdaj že večkrat ponatisnjeno knjigo Na tesnobi.Tako rekoč čez noč je postala velika uspešnica in spada med najbolje prodajane knjige iz leta 2017. Zmagovalka 23 turnirjev za veliki slam, ki ta čas prebiva s svojo družino, se je o napadih tesnobe in razdražljivosti razgovorila v nizu posnetkov, objavljenih na omrežju TikTok. "Ko govorim o tesnobi imam v mislih to, da sem nenehno napeta.

V knjigi opisuje, kako se je zlomila, se soočila s svojo težavo in se slednjič lotila ... Preberite več o znakih anksiozne motnje, pa tudi o tehnikah, s katerimi lahko pomirite otrokovo tesnobo. Kako najstnikom pomagati pri tesnobi Najstniki imajo lahko veliko razlogov, da so zaskrbljeni. "Stvari bodo šle narobe", "Težko si bom pomagal" ipd.); - misli o tesnobi (razmišljanje o tem, da bomo postali tesnobni, torej strah pred tesnobo povzroči tesnobo); - misli, ki vodijo k izgubi samozavesti (misli, ki nam sporočajo lastno nesposobnost za ravnanje in povzročijo izogibanje in neaktivnost, kar povzroči občutke ... O tesnobi pri otrocih govorimo le, če se težave sčasoma stopnjujejo, namesto da bi jih otrok preprosto "prerasel.

POVEZANE KNJIGE