Hiša

Hiša - Ivana Djilas | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ivana Djilas
DIMENZIJA
3,99 MB
IME DATOTEKE
Hiša.pdf
ISBN
7236062328343

OPIS

Pred nami je lepa hiša z belimi polkni, keramičnim petelinom na strehi in češnjo na vrhu. Ampak družina si te hiše zaradi kredita in nerednih prihodkov ne more več privoščiti. Treba jo bo prodati in se evakuirati, preden bo prepozno. Junakinja, ki vzame stvari v svoje roke, kaj hitro spozna, da to ne bo šlo zlahka, da se je naš svet zataknil. Sploh lahko izstopimo iz začaranega kroga, v katerem smo se znašli?Ivana Djilas je gledališka režiserka za odrasle in otroke, pa tudi publicistka, ki piše o enakih možnostih in sprejemanju drugačnosti. Je priseljenka, ki od leta 1999 živi v Sloveniji. Umetnica. Ženska s kariero. Prekarna delavka. Še vedno prvič poročena. Mama posvojenega otroka in otroka s posebnimi potrebami. Je lastnica hiša, kredita in magisterija. Je tudi glasna, ima 40 let in nekaj odvečnih kilogramov. Roman Hiša je njen pisateljski prvenec.

Za vas že pripravljamo nove interaktivne e-vsebine, ki bodo preko spleta dosegljive v kratkem. Do takrat pa si spodaj oglejte naše trenutne vsebine! Hiša Raduha je svojim prvim gostom odprla vrata že leta 1875.

V mrzlih a sončnih zimskih dneh, hiša na ta način lovi toploto sonca, ki jo segreva in tako dosežemo nizke stroške ogrevanja. V poletnih mesecih pa so steklene površine zaščitene z ALU žaluzijami na električni pogon, ki preprečujejo direktno sonce in ... Klasična montažna hiša.

POVEZANE KNJIGE