Življenja živali

Življenja živali - J. M. Coetzee | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
J. M. Coetzee
DIMENZIJA
12,23 MB
IME DATOTEKE
Življenja živali.pdf
ISBN
6316504234162

OPIS

Pa tu nimamo v mislih morskih psov in zveri, ki občasno napadejo človeka, ali strupenih kač, ki v obrambi ugriznejo, pa tudi ne strupenih žuželk in njihovih pikov. Pravzaprav so najbolj nevarne živali na svetu komarji, ker prenašajo smrtno nevarne bolezni malarijo ali rumeno mrzlico. Človek dobi vtis, da so življenja živali neprimerno pomembnejša od človeških Ne samo investicija v nove prostore, tudi stroški za dejavnost zavetišča na Gmajnicah človeku zapirajo sapo.

Delovni čas: Pon-pet: 8:00 - 19:30 Sob: 8:00 - 13:00 Ta serija raziskuje življenja najbolj divjih in včasih čudaških živali, ter kako so se naučile prilagoditi in preživeti v vseh kotičkih Zemlje. Za plazilce, dvoživke, žuželke in ribe je sonce tisto, ki narekuje njihova življenja.

POVEZANE KNJIGE