Zarota proti Ameriki

Zarota proti Ameriki - Philip Roth | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Philip Roth
DIMENZIJA
10,47 MB
IME DATOTEKE
Zarota proti Ameriki.pdf
ISBN
3486970994344

OPIS

Ultimat, ki ga v svojih govorih postavi ljudstvu, »Lindbergh ali vojna«, ga nepričakovano potisne v vlogo ameriškega predsednika, ki pa seveda potegne precej drugačne poteze od resničnega Roosevelta, saj najprej z Nemci, potem pa še z Japonci ... Serija v šestih delih "Zarota proti Ameriki" programa HBO je nastala po istoimenskem romanu slavnega ameriškega pisatelja Philipa Rotha (Ameriška pastorala, Portnoyeva boljka, Človeški madež, Zbogom, Columbus). igralci.

Zarota glavnega pribočnika, generala Žeželja in njegova odstavitev - oktober 1961 11. V slovenščino so prevedena še njegova dela Ogorčenje, Slehernik, Umirajoča žival, Zarota proti Ameriki, Profesor poželenja in Prevara. V svoji zadnji knjigi Roth bralcu približa epidemijo otroške paralize, ki je nastopila leta 1944 ter je močno prizadela prebivalce njegovega rojstnega mesta Newark v državi New Jersey. V slovenščino so prevedena še njegova dela Ogorčenje, Slehernik, Umirajoča žival, Zarota proti Ameriki, Profesor poželenja in Prevara.

POVEZANE KNJIGE