Uniformirana pravica

Uniformirana pravica - Donna Leon | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Donna Leon
DIMENZIJA
9,7 MB
IME DATOTEKE
Uniformirana pravica.pdf
ISBN
4698697376058

OPIS

To ne pomeni, da je Slovenija totalitarna država, ampak pomeni, da podobno kot s ... Razulareni, pijani uniformirani pripadnici Teritorijalne obrane, JNA (pod zapovjedništvom Mile Mrkšića, Veselina Šljivančanina i drugih), četnici, šešeljevci, arkanovci i drugi činili su strahote u logoru, premlaćujući, maltretirajući i terorizirajući zarobljenike. 2.20.3.6 Pravica do obvestitve tretje osebe ob odvzemu prostosti. Ustava Republike Slovenije v drugem odstavku 19.

Ustava Republike Slovenije v drugem odstavku 19. člena določa, da mora biti vsakdo, ki mu je odvzeta prostost, med drugim takoj poučen, da mora pristojni organ na njegovo zahtevo o odvzemu prostosti obvestiti njegove bližnje. Formalna in legitimna pravica odločanja managementa.

POVEZANE KNJIGE