Kralj Samo

Kralj Samo - Niko Kupper | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Niko Kupper
DIMENZIJA
4,24 MB
IME DATOTEKE
Kralj Samo.pdf
ISBN
5578595253249

OPIS

This article about a 2010s novel is a stub. You can help ... Zobozdravstvo Kralj je zasebna zobozdravstvena ordinacija, ki vestno in odgovorno zagotavlja zobozdravstvene storitve na visokem strokovnem nivoju z uporabo najsodobnejše tehnologije in materialov.

Tudi drugi slovenski žlahtniki (plemiči) so imeli več žena in tudi zaradi tega dolgo niso hoteli prestopiti v krščansko vero. KRALJ SAMO - I. del Sage o Karantaniji (roman o junaštvu in ljubezni) je epska pripoved o znamenitem kralju Samu, mlademu junaku Vitomirju in nemirnem svetu, ki sta ga sooblikovala v sedmem stoletju.Pisatelj nam z osupljivo širokim zamahom živo naslika življenje poganov, ki so prežeti s poetičnim razumevanjem narave, ljubezni in solidarnosti. Kralj Samo je bil politični zaveznik Bizanta, ki se je takrat na svojih vzhodnih mejah nahajal v težki obrambni borbi proti Peržanom in na zapadu proti Avarom.

POVEZANE KNJIGE