Zakaj so pa Japonke lahko vitke in vedno mladostne

Zakaj so pa Japonke lahko vitke in vedno mladostne - William Doyle, Naomi Moriyama | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
William Doyle, Naomi Moriyama
DIMENZIJA
7,26 MB
IME DATOTEKE
Zakaj so pa Japonke lahko vitke in vedno mladostne.pdf
ISBN
4577896892577

OPIS

Japonska domača kuhinja ni le suši ali surova riba, temveč dobra tradicionalna kuhinja. Japonci uživajo v najokusnejši, najbolj hranljivi in najbolj naravni kuhinji na svetu - brez odrekanja, brez krivde, brez odvečnih kilogramov. Sveža, preprosta in zdrava hrana je zanje največja dragocenost.Naomi Moriyama nam s številnimi recepti, ki jih zanimivo prepleta z življenjsko filozofijo Japoncev o kupovanju in pripravi hrane, razkriva, kako in s čim se hrani na milijone Japonk, da so zdrave, vitke, mladostne in ohranjajo dinamičen življenjski slog.

Kakršen koli udarec lahko vodi do majhnih razpok v kosti, ki potrebujejo čas, da se zacelijo. 3. Zakaj japonke za niso najbolj zdrava izbira? V toplejšem delu leta iz omare potegnemo lahkotno in odprto obutev.

Japonke so zelo mehke, ampak ne dajejo nogi nikakršne opore. Sanji so bile vedno všeč obline na ženski. FOTO: Tibor Golob.

POVEZANE KNJIGE