Platforma

Platforma - Michel Houellebecq | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michel Houellebecq
DIMENZIJA
8,22 MB
IME DATOTEKE
Platforma.pdf
ISBN
4032205059500

OPIS

Ta Ulebek (poenostavimo si ta zapleteni priimek) svoje bralce straši z naslovi svojih romanov: Osnovni delci, Možnost otoka, Platforma. A tveganje se izplača. Osnovna energija, ki prežema to pisanje in naša življenja na splošno, je vroči in eksplicitni seks. Spolna naslada, za katero je človek pripravljen odpotovati na drug konec sveta. Michel je star štirideset let, natanko na polovici življenja, pravi sam. Ne počuti se mladega, dovolj je star, da so mu nekatere stvari jasne in da za sprenevedanje nima več časa. Svoji novi ljubezni pomaga pri zagonu revolucionarnega projekta počitniških klubov, ki bodo razvajali čute svojih gostov. No, vanje bodo vabili ljudi, ki zaradi seksa spakirajo in odletijo v eksotične kraje, kamor koli. To je nova konkurenčna prednost pred drugimi. To bo vleklo. In to se tudi zgodi, vse do katastrofe na zadnjih straneh. Nekaj ekonomije, nekaj filozofije, vse polno sladostrastja. A kljub vsemu dovolj prostora, da se splete nežna romanca med glavnima junakoma. Od najetih prostitutk na Tajskem in Kubi do sadomazohističnih seans sredi Pariza. O nekaterih delih romana vam bo nerodno govoriti naokoli, o glavnem spoznanju pa niti ne. Izguba ljubljene osebe je še zmeraj pogubna stvar in razčlovečenju zahodne družbe navkljub je človek še zmeraj samo uboga para.

'osnova, temelj': delo so zasnovali na skupni programski platformi. Collection of components and UI elements for creating efficient website wireframes. Platforma is a perfectly-crafted and well-organized collection of components, UI elements, and simple yet powerful design system based on recent Sketch features. PLATFORMA is a pan-European coalition of 34 local and regional governments, and includes the associations representing them at the national, European and global level. They are all key players of international cooperation for sustainable development. Beležite - Analizirajte - Načrtujte.

teh. 'večja plošča, ploščad, namenjena navadno za opravljanje kake dejavnosti': ladja ima platformo za pristajanje helikopterjev, in leksem splošnega jezika 2.

POVEZANE KNJIGE