Njami mami

Njami mami - Polly Williams | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Polly Williams
DIMENZIJA
11,42 MB
IME DATOTEKE
Njami mami.pdf
ISBN
2400268611892

OPIS

Amy Crane je v krizi. Šest mesecev po porodu se še vedno ne more sprijazniti s prehodom od neodvisne tridesetinnekajletnice do mamice, ki vzhaja kot krof. Ne more se spomniti, kdaj si je nazadnje privoščila voskanje nog. Ali doživela orgazem. Materinstvo obenem boleče postavi v ospredje njeno otroštvo. Vrhu vsega Amy sumi, da jo njen partner vara. Tu nastopi Alice - ki za svoje poslanstvo razglasi probrazbo Amyjinega telesa, samozavesti in ljubezenskega življenja. Ko Amy zamenja blazinice za dojenje za botoks in se izvije iz svoje nizke samopodobe, se tudi njeno poželenje - takrat pa se stvari precej zapletejo...

Pečena prosena kaša z jabolki 16 novembra 2020 By Maja in Sladice, Zdrava prehrana. Domači plastelin 15 novembra 2020 By Maja in DIY - naredi sam, Novice.

Domači plastelin 15 novembra 2020 By Maja in DIY - naredi sam, Novice. Muffini z ovsenimi kosmiči in sadjem Njami Mami, Skofljica.

POVEZANE KNJIGE