Veliki zlobni volk

Veliki zlobni volk - James Patterson | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
James Patterson
DIMENZIJA
11,86 MB
IME DATOTEKE
Veliki zlobni volk.pdf
ISBN
2246389986477

OPIS

Popolni zapleti za popolne bralske užitke.Patterson je s svojimi romani v zadnjih petih letih osvojil več prvih mest na knjižnih lestvicah kot Dan Brown, J. K. Rowling, Tom Clancy in John Grisham skupaj. Prodanih je že 100 milijonov njegovih knjig.Alex Cross: potem ko je zapustil washingtonsko policijo, začne z delom v FBI-ju. Čeprav naj bi se sprva nekaj mesecev le uvajal v zapleteni sistem Urada, ga zaradi njegovih izkušenj nemudoma dodelijo zapletenemu primeru. V državi namreč že nekaj časa izginjajo lepe ženske, ki jih prodajajo v suženjstvo petičnim kupcem.Kdo se boji zlobnega Volka? Prav vsi! In za to imajo presneto dober razlog! Volk je brezobzirni ruski gangster, novi kralj organiziranega kriminala, ki mu nihče ne more do živega. Ali morda prav on stoji za ugrabitvami?Zapleti doma in v službi: Alexovo zasebno življenje razburka njegova nekdanja zaročenka Christine Johnson, saj želi prevzeti skrbništvo nad malim Alexom. Poleg tega mu neposredni nadrejeni v FBI-ju nagajajo zaradi njegovega slovesa in privilegiranosti, kar Crossa spravlja ob živce.Cross vzame vajeti v svoje roke: kljub oviram se Cross poda za nevarnim plenilcem brez imena in obraza. Mu ga bo uspelo zgrabiti?

Spremlja skupino predšolskih otrok s pisanimi ribjimi repki, ki se podajajo na pustolovščine in odkrivajo svoj svet. Škoda, da predsednik Državnega sveta Alojz Kovšca prvo marčevsko sredo ni zdržal več kot dve predavanji in si ni vzel več časa, da bi dan preživel med slovenskimi inženirji. Če bi, potem bi morda res lahko verjeli vsemu, kar je povedal v svojem pozdravnem nagovoru, še posebej, ko je dejal, da »brez advokature znanja v politiki ne bomo prišli daleč«.

Pol - kompilacija. V slogi je moč, Sezona 9, Epizoda 12 ... Veliki zlobni volk + Dr.

POVEZANE KNJIGE