V senci gore

V senci gore - Rudi Mlinar, Ivana Vatovec | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Rudi Mlinar, Ivana Vatovec
DIMENZIJA
12,44 MB
IME DATOTEKE
V senci gore.pdf
ISBN
7247026453917

OPIS

Zgodba govori o materi in hčerki, ki jih ustrahuje skrivnostno zlo v osemdesetih letih prejšnjega stoletja v Teharanu v vojni mest.V filmu igrajo Narges Rashidi, Avin Manshadi, Bobby Naderi, Ray ... V provinci Zahodni Kaap sta dolini rek Breede in Karoo v padavinski senci gore Cape Fold in sta suhi; ker lahko najbolj mokri deli gorovja Cape prejmejo 1500 milimetrov, Worcester prejme le okoli 200 milimetrov in je koristen samo za pašo. V senci ognjene gore. NAD mestom Goma vzhaja sonce, nebo pa je obarvano rožnato-oranžno.

ŽENSKA zgodaj zjutraj odpre vhodna vrata in na pragu zagleda paket. Pobere ga, se ozre levo in desno, toda v bližini ni nikogar.

POVEZANE KNJIGE