Trije prašički

Trije prašički Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
10,4 MB
IME DATOTEKE
Trije prašički.pdf
ISBN
5851980568634

OPIS

Interaktivna knjiga z magnetkiKlasična pravljica Trije prašički v prenovljeni podobi!Otroci bodo zagotovo uživali ob branju pravljice in razpostavljanju priloženih magnetkov po slikovitih prizoriščih izpod čopiča priznane ilustratorke Andree Petrlik. Magnetki so priloženi knjigi in shranjeni v priročni škatlici, ki je tudi del knjige.

Peter Hafner (1958 - 2009) Zgodba o treh pujskih in požrešnem volku govori o lenobi, strahu, modrih odločitvah in o zmagi dobrega nad zlim. Popelje nas v dogodivščino treh prašičkov, ki so iz varnega doma odšli v svet iskat srečo in si ustvariti svoj lastni dom.

V otroški sodelovalni družabni igri Volk in 3 prašički podoživite znano pravljico in skušate zgraditi tri hišice, ki vas zaščitijo pred zlobnim volkom, medtem ko vas skuša stlačiti v kotel. Na srečo si lahko pomagate, če slučajno ujame katerega od vas! Primerno za otroke, stare med 5 in 8 let. Vsebine, ki ste jo iskali, žal ne moremo prikazati ali vsebina ne obstaja.

POVEZANE KNJIGE