Gospodična s trni

Gospodična s trni - Sonja Pirman | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sonja Pirman
DIMENZIJA
9,13 MB
IME DATOTEKE
Gospodična s trni.pdf
ISBN
3644419778782

OPIS

Mia si po končanem študija zaželi samostojnosti in neodvisnosti, zato si najame garsonjero v bližini Ljubljanskega gradu. Kmalu po vselitvi na vrtu po naključju najde skrivnostno rdečo knjižico-dnevnik Izabele L. Dnevnik je poln osebnih izpovedi, dramatičnih zapletov, erotičnih nihanj in travm iz otroštva, ki Mio posrkajo vase tako močno, daskoraj povsem pozabi na svoje osebno življenje.Odloči se, da bo našla skrivnostno žensko a jo njeno iskanje pripelje do osuplega odkritja... Roman, ki nam nazorno pokaže kako vzorci iz otroštva vplivajo na naša življenja... Roman, ki brez dlake na jeziku prikaže obsesijo in destruktivnost odnosov ...

Planinski dom. Do cilja naše poti je od zadnjega travnika le še slabih 15 minut hoje skozi gozd (razen če si boste izlet podaljšali z obiranjem malin, ki jih boste našli takoj za travnikom) in že boste nad seboj med drevesi opazili streho Doma Vinka Paderšiča.

Gorjanci so pomemben rezervoar pitne vode za celotno novomeško kotlino, saj so na strmih pobočjih številni izviri. V 9. epizodi podkasta Gospodična knjiga ti predstavim svojo kronično bolečino hrbta, diagnozo, poimenovano protruzije v torakalnem delu hrbtenice (zgornja polovica hrbta), jezo in potrtost, ki se vzpostavita zaradi tega, ter v Hrbet bo ok odgovorim še na to in ono. Gospodinja, spletna trgovina MediaDom, teh.

POVEZANE KNJIGE