Razhajanja

Razhajanja - Vinko Möderndorfer | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vinko Möderndorfer
DIMENZIJA
3,53 MB
IME DATOTEKE
Razhajanja.pdf
ISBN
2455582857527

OPIS

dr. Gašper Mithans, ZRS Koper, Inštitut za zgodovinske študije Cankarjev dom Literatura in humanistika Dialog in razhajanja med verskimi skupnostmi na Slovenskem v zgodovinsko-politični perspektivi. Računski postopek - razhajanja med izvajanjem, pričakovanji in vrednotenjem Vesna Vršič, Zavod RS za šolstvo.

Študije in slikovno gradivo prinašajo vpogled v vestno rekonstruirano obdobje, ko so osebna in politična navzkrižja povzročala ... Razhajanja se nanašajo predvsem na obseg VFO ter koliko sredstev se nameni za tradicionalne politike (kohezija in skupna kmetijska politika) ter koliko za nove izzive (podnebne spremembe, migracije, digitalizacija, varnostna politika idp.). Razhajanje med državami članicami ostaja tudi glede ohranitve oz.

POVEZANE KNJIGE