Zgodbe iz Mehike

Zgodbe iz Mehike Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
9,82 MB
IME DATOTEKE
Zgodbe iz Mehike.pdf
ISBN
3059915232486

OPIS

Pisana mitologija predhispanske Amerike, bogato ustno izročilo in religiozni rituali so bili v deželi silovite revolucije in velike gospodarske krize dobra podlaga za razvoj kratke proze, ki tam v zadnjih desetletjih doživlja razcvet. Dvaindvajset umetnikov, cvetober modernih mehiških pisateljev, je pripravilo svoje kratke zgodbe, v katerih bralcem razkrivajo svoje življenjske navdihe. Barvita paleta vonjev in okusov, ki so lahko združeni samo v ­Mehiki.

snapshote. Iz svoje DVD-zbirke sem izbral vesterne, ki se dogajajo v Mehiki in imajo ... Dekle iz te zgodbe, Daniela Soto-Innes, je zdaj po odločitvi akademije The World's 50 Best Restaurants za leto dni postalo najboljša kuharica na svetu, najmlajša v doslejšnji zgodovini nagrade.

Odlomek iz knjige. Zgodbe iz Mehike Zgodbe iz Nepala Zgodbe iz Pakistana Zgodbe iz Portugalske Zgodbe iz Romunije Zgodbe iz Slovaške Zgodbe iz Turčije Zgodbe iz Urugvaja Zgodbe iz Venezuele STROKOVNE Charles Duhigg Pametnejši, hitrejši, boljši: skrivnost … Frederic Gros Filozofija hoje V. Podgoršek Ljubezen na terapiji J.

POVEZANE KNJIGE