Vesela znanost

Vesela znanost - Friedrich Nietzsche | Menschenrechtaufnahrung.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Friedrich Nietzsche
DIMENZIJA
11,59 MB
IME DATOTEKE
Vesela znanost.pdf
ISBN
6731835767190

OPIS

do 9. razreda in njihovim mentorjem.Vesela šola mlade spodbuja k celovitemu pridobivanju znanja, veščin in spretnosti.Tematske niti se stekajo v tekmovanje, ki se ga lahko udeležijo vsi učenci, tudi tisti v prilagojenem programu. To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo.

Novica vsebuje 1.542 znakov (brez presledkov) oziroma 245 besed. Novico lahko kupite.Cena: 1 žeton; na računu: 0 žetonov Učenci prejmejo uradno potrdilo o obisku pouka maternega jezika in kulture od Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport RS; Imamo lastno knjižnico z učnim gradivom in leposlovjem; Učitelji redno se udeležujejo strokovnih konferenc in nadgrajujejo svoje znanje na seminarjih v Sloveniji in v tujini; Prosimo vas, da nam izpolnjeno prijavnico pošljete po elektronski pošti [email protected] ali po pošti na naslov: Vesela šola, Mladinska knjiga Založba, Slovenska 29, 1000 Ljubljana, najkasneje do 18.

POVEZANE KNJIGE