Več ognja, več vetra

Več ognja, več vetra - Susanna Tamaro | Menschenrechtaufnahrung.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Susanna Tamaro
DIMENZIJA
3,26 MB
IME DATOTEKE
Več ognja, več vetra.pdf
ISBN
3430541387955

OPIS

Govoril sem z božanstvi, ljubil ženske in pisal melodije, ob katerih začno pevcem liti solze. Nemara ste slišali zame.« Tako svojo pripoved začenja skrivnostni rdečelasec z več imeni, mag, ženskar in ubijalec, junak, o katerem krožijo brezštevilne bajke. Author of Bibliografija Publikacij Slovenske Akademije Znanosti in Umetnosti in Znanstvenoraziskovalnega Centra Sazu V Letih 1981-1990 =, Gli sposi di via Rossetti, and Più fuoco, più vento Izkoriščanje vetra.

Tod zaneteni konflikti se bodo odvili v nadaljevanju (kar pa ne pomeni, da vam ... Klicu na pomoč so se zelo hitro, z več vozili in številnim moštvom, odzvali gasilci in gasilci več kamniških prostovoljnih gasilskih društev, ki so uspeli širjenje ognja, ki je že zajel nekaj sto kvadratnih metrov površine, dokaj hitro ustaviti ter omejiti, s tem pa preprečili, da bi se ogenj razširil tudi v gozd ali celo proti višje ležečim stanovanjskim in počitniškim hišam. Ukrep že več let izvajajo v mediteranskih državah (Italija, Francija, Portugalska in Španija), pa tudi v Avstraliji in ... Intenzivnost ognja je odvisna od vetra.

POVEZANE KNJIGE