Reka pozabe

Reka pozabe - Andrej Capuder | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Andrej Capuder
DIMENZIJA
5,93 MB
IME DATOTEKE
Reka pozabe.pdf
ISBN
6605137767676

OPIS

... Matica z novimi knjigami Na novinarski konferenci Slovenske matice je njen predsednik Joža Mahnič s sodelavci predstavil roman Reka pozabe Andreja Capudra, delo Med humanisti in starimi knjigami Primoža Simonitija, dnevniške zapise Anonime Ženska v Berlinu in Času neprimerna premišljevanja Friedricha Nietzscheja. Svojo trilogijo je zaključil leta 2007 z romanom Reka pozabe. Z njim je svojo slovensko zgodovinsko fresko popeljal čez most tisočletja, v čas, ki ga moramo in kakor ga zmoremo živeti danes.

Razložil je kako zaznati delovanje zla pri mladih, kaj vse jih ogroža in zapelje na neprava pota ter kje so torej pasti. V svoji romaneskni trilogiji Rapsodija 20, Iskanje drugega in Reka pozabe, ki je izšla med letoma 1982 in 2005, je izpisal fresko Slovencev v 20. stoletju.

POVEZANE KNJIGE