Kako zadovoljiti žensko

Kako zadovoljiti žensko - Nigel Browning, Jane Moseley | Menschenrechtaufnahrung.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na menschenrechtaufnahrung.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nigel Browning, Jane Moseley
DIMENZIJA
11,37 MB
IME DATOTEKE
Kako zadovoljiti žensko.pdf
ISBN
4405354468902

OPIS

Vodnik po gospodinjskih in hišnih opravilih za prave moške vam prinaša vse, kar kot sodobni moški potrebujete za odkrivanje znanosti in umetnosti gospodinjenja. Pojasni vam, kako razkosati celega piščanca, se izogniti odvečnemu likanju, česa ne nosimo in zakaj, pomen nalepk za nego oblačil, kako napisati seznam nujnih opravil v vašem domu, kako postati kralj vaše kuhinje in še mnogo več. Naučite se sestaviti seznam nalog in izzivov, narediti razpored opravil in celo razumeti, kako deluje pralni stroj. Upoštevajte nasvete strokovnjakov, ki bodo s pomočjo študij primerov in nazornih ilustracij poskrbeli, da vam gospodinjenje ne bo več tuje, ampak ga boste naravnost vzljubili.

Visoki obrati. Oddaja Volan bo zapeljala v 20.

Tega za seksualno zadovoljstvo v bistvu ne potrebujejo. Moških, ki vedo, kje je točka G, je zelo malo, zato penetracijo pogreša le 0,2 odstotka deklet. Kako zadovoljiti žensko v postelji: namigi.

POVEZANE KNJIGE